MERRELL ARCTIC TEST TOUR

Go!

Löpning / Träning 2017-11-30T17:50:04+00:00

LÖPNING / TRÄNING

Upptäck vårt sortiment för alla typer av utomhusträning – Här är vår kollektion för NaturesGym.

Dessa tekniska skor ger dig en ny härlig löp- och träningsupplevelse utomhus. Våra skor förvandlar naturen till ditt närmaste gym och med TrailProtect™-teknologin spelar det ingen roll hur “off road” du än är – du rör dig helt obehindrat. Så ut och erövra terrängen på ett snabbt och enkelt sätt.

NATURLIG LÖPNING

Kom närmre marken utan att tappa fotfästet. Med VAPOR GLOVE 3, TRAIL GLOVE 4 och BARE ACCESS FLEX får du lätta skor som hjälper dig att fokusera på den naturliga rörelsen.

Naturlig Löpning
Kvinna

Se alla

Naturlig Löpning
Man

Se alla

TERRÄNGLÖPNING

Välj skor med mer dämpning för längre och mer intensiv terränglöpning. Alla våra terrängskor är utrustade med FLEXconnect™ som ger dina fötter stödet de behöver, oavsett hur ojämn terrängen är under.

Terräng Löpning
Kvinna

Se alla

Terräng Löpning
Man

Se alla

OBSTACLE RACING

Extrem löpning blev precis lite lättare. Med ALL OUT CRUSH TOUGH MUDDER, AVALAUNCH och DEXTERITY kan du prestera på topp – genom leran till mållinjen utan att tappa greppet. Alla våra modeller har dessutom veganmärkning.

Obstacle Racing
Kvinna

Se alla

Obstacle Racing
Man

Se alla

Merrell – terränglöpning och träning

Naturen bjuder på så många olika sätt att springa på. Vår kollektion av träningsskor och skor för terränglöpning är speciellt framtagna så att du kan förvandla annars tuffa utmaningar till nytt personbästa. Om du tycker om att springa nästintill barfota kan vi rekommendera en lättare och mer minimalistisk sko under naturlig löpning. Behöver du mer stöd är det bättre att välja en sko för terränglöpning som har mer dämpning – ett bra sätt att börja springa utomhus på. Vill du hänga på trenden med extrem löpning/OCR (eller redan tävlar) passar våra skor under obstacle racing perfekt. Oavsett hur du springer ger M-Select™ GRIP, TrailProtect™, FLEXconnect™ och UniFly™ högsta komfort så att du slipper att tänka på hur dina skor sitter när du tar dig fram i terrängen.

GET YOUR EMAIL UPDATES

Join our lovely newsletter for useful tips and techniques, recent articles and upcoming events.
And don’t miss out on the monthly giveaway for our subscribers!
Email address
Secure and Spam free...