MERRELL ARCTIC TEST TOUR

Go!

Vandring 2017-12-11T15:51:47+00:00

VANDRING

Få ut mer av dina utomhusaktiviteter – låt inte väder eller svår terräng stoppa dig. Utforska vårt stora utbud av vandringskängor och skor.

För att kunna ge dig den optimala hiking-upplevelsen samarbetar vi med de bästa i branschen. Med Vibram MegaGrip-teknologin får du bästa möjliga grepp, oavsett terräng eller aktivitet. Och med Gore-Tex Sorround-tekonologin håller du dina fötter torra samtidigt som den har en enastående andningsförmåga. Bekväm passform från första steget, komfort under långa vandringar och exceptionell tålighet som klarar de tuffaste passagerna. Merrell vandringsskor och vandringskängor gör din vandring till en promenad i parken.

Light hiking/lätt vandring

En ny era av komfort som tar dina fötter till nya naturupplevelser. Med Gore-Tex och Merrell AirCushion-teknologi är dina fötter både torra och bekväma, redan från första steget.

Light Hike
Kvinna

Se alla

Light Hike
Man

Se alla

Speed hiking/Snabb vandring

Rör dig snabbt och obehindrat i vilken terräng som helst. Våra olika Capra-modeller ger dig rätt stöd och på samma gång flexibiliteten som gör att du anpassas efter terrängen.

Speed Hiking
Man

Se alla

Hiking/vandring

Med Siren och Moab spelar varken tid eller avstånd någon roll. Du vandrar bekvämt oavsett. Njut av din vandringsupplevelse och välkomna torra fötter med hjälp av Gore-Tex-membran som har en exceptionell andningsförmåga.

Hiking
Kvinna

Se alla

Hiking
Man

Se alla

Merrell vandringsskor

Det finns så många sätt att vandra på. Därför har vi utvecklat vandringsskor för dig som vill omfamna naturen på ditt sätt: Med hög komfort, oavsett hur mycket tid du spenderar under vandringen. Våra vandringsskor och vandringskängor ger dig upplevelsen av en sneaker samtidigt som du får tåligheten från en boot – en Merrell vandringssko helt enkelt. Gör en dagsvandring eller packa väskan och campa en vecka, våra skor tar dig dit och håller dig torr på vägen.

GET YOUR EMAIL UPDATES

Join our lovely newsletter for useful tips and techniques, recent articles and upcoming events.
And don’t miss out on the monthly giveaway for our subscribers!
Email address
Secure and Spam free...